Graikiškas „Tzatziki padažas“
Tobulas padažas paruošiamas per keletą minučių. Gaivus ir lengvas, puikiai tinkantis prie žuvies, mėsos ar kaip užtepėlė, valgant kartu su daržovėmis.

Jums reikės:
- 2 vnt. trumpiavaisių agurkų;
- 1 stiklinės graikiško jogurto;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus;
- 2 šaukštelių citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Paruošimas:
Agurkus sutarkuokite burokine tarka, nuspauskite skysčius - kad nebūtų vandeningi agurkai ir neatskiestų padažo. Agurkus, jogurtą, susmulkintą česnaką, citrinų sultis ir aliejų sumaišykite. Apibarstykite druska ir pipirais. Padažas skanesnis bus, jeigu keletą valandų paliksite pastovėti šaldytuve.
Skanaus!