Tobulas padažas paruošiamas per keletą minučių. Gaivus ir lengvas, puikiai tinkantis prie žuvies, mėsos ar kaip užtepėlė, valgant kartu su daržovėmis.
Jums reikės:
- 2 vnt. trumpiavaisių agurkų;
- 1 stiklinės graikiško jogurto;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus;
- 2 šaukštelių citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Paruošimas:
Agurkus sutarkuokite burokine tarka, nuspauskite skysčius - kad nebūtų vandeningi agurkai ir neatskiestų padažo. Agurkus, jogurtą, susmulkintą česnaką, citrinų sultis ir aliejų sumaišykite. Apibarstykite druska ir pipirais. Padažas skanesnis bus, jeigu keletą valandų paliksite pastovėti šaldytuve.
Skanaus!
Comments