top of page

Mėnesio iššūkio rezultatai - ribas diktuoja tik mūsų protas, o ne kūnas.


Žadėjau pasidalinti mėnesio iššūkio rezultatais, kuomet kartu su Anthropos city - naujos kartos tobulėjimo centro trenere Aušra Bimbaite siekėme per mėnesį, laikantis Anthropos city metodikos, padidinti mano našumą 15 procentų.


Siekiant nustatyti atskaitos tašką, prieš iššūkį buvo atliktas testas NORMA - kurio metu buvo nustatyta mano individualizuota potencialo norma - 57 procentai. Po mėnesio atlikus tą patį testą paaiškėjo, kad viršijome mūsų lūkesčius - laikantis Anthropos city metodikos padidinau savo našumą net 16 procentų.


Kaip vertinčiau mėnesio darbą su anthropos city komanda? Sunku žodžiais nupasakoti - reikia patiems išbandyti, ką reiškia dirbti su profesionaliu treneriu pagal analogų Lietuvoje neturinčią metodiką. Treniravimosi metu yra stebima, kaip veikia/atsistato mano organizmas ir kokį krūvį pakelia. Buvo sunku patikėti, kad su kiekviena treniruote jaučiausi kardinaliai kitokia - vis stipresnė ir ištvermingesnė. Taip pat stiprėjo ne tik kūnas, bet ir keitėsi nuotaika, augo pasitikėjimas savimi ir stiprėjo kūrybinis mąstymas.

Kokią išvadą pasidariau po mėnesio darbo anthropos city centre? Ribas diktuoja tik mūsų protas, o ne kūnas!



125 views
bottom of page