Spalvingi vaisių pusryčiai


Pasaulyje egzistuoja 3 žmonių tipai, tai tie kurie:

1. pusryčiams dažniausiai valgo sūrų maistą: kiaušinienę, košę, dešreles ir pan.;

2. pusryčiams dažniausiai valgo saldų maistą: vaisius, smučius, pasaldintas košes, sausus pusryčius;

3. ir tie keistuoliai, kurie nevalgo pusryčių 😊


Mes priklausome 2 grupei. Ryte svajojame apie saldų maistą, o kadangi stengiamės maitintis sveikiau ir tuščio skrandžio neapkrauti šokoladais ar sausainiais, renkamės vaisius. O kad kasdien juos kremtant, tas pats saldumas nenusibostų, prisigalvojame įvairių būdų, kaip nuraminti tą nenuoramą - viduje besislepiantį salduolį.

Vaisius panaudojame įvairiais būdais: pagardiname jais košes, susiplakame vaisių koktelį, o kartais, kai laiko višiskai neturime pasigaminti, tiesiog kramsnojame vienus vaisius. Būdų begalės, svarbiausia nebijoti eksperimentuoti ir išbandyti kažką naujo.

Šiam rytui pasirinkome trintą bananą su braškėmis, pagardinimui pridėjome įvairių sėklų ir persiką.

Jums reikės:·

✔ 7 šaldytos braškės;

✔ 1 bananas.

✔ Šiuos du produktus sutriname iki tirštos masės. Skonis tarsi ledų!

Vėliau paskaninome su:

✔ 1 persiku, kurį supjausčiau kubeliais ir sudėjau ant viršaus;

✔ moliūgų sėklomis;

✔ sezamo sėklomis;

✔ kviečių sėlėnomis;

✔ džiovintomis spanguolėmis;

✔ migdolų plokštelėmis.

Greiti, saldūs, atvėsinantys, spalvingi pusryčiai tiems, kurie kartu su mumis priklauso antrajai žmonių grupei. O galbūt ir likusios grupės susigundys šiuo receptu?

Saldaus!

#Persikai #Moliūgųsėklos #Sezamosėklos #Kviečiųsėlenos #Džiovintosspanguolės #Migdolųriešutai

0 views