top of page

Sveikas šokoladas be kompromisų - tik iš natūralių produktų.

Ar jūs esate tikras šokolado mėgėjas, kuris ieško ne tik naujų ir įdomių skonių, bet ir sveikų alternatyvų, kurios leistų ne tik mėgautis maloniu saldumu, bet kartu turėtų ir naudingų savybių jūsų organizmui? Jeigu taip, tai leiskite jus supažindinti su mano nuostabiu atradimu - Gguni Dates Cacao šokoladais, kuriems saldumą suteikia ne rafinuotas cukrus, o natūralios datulės bei kitos skanios sudedamosios dalys: vanilės ankštis, ekologiškų apelsinų žievelės, Ceilono cinamonas ir pipirmėtės lapeliai.

Svarbu paminėti, kad šokoladai gaminami lietuvių šeimos manufaktūrėlėje, kuri įsikūrusi žavingame, autentiškame ir jaukiame Altea miestelyje Alikantės provincijoje Ispanijoje. Šokolado gamintojai nepaprastai didžiuojasi savo "Bean To Bar" (nuo pupelės iki plytelės) šokolado gamybos filosofija, kurioje naudojamos tik aukštos kokybės kakavos pupelės, o kaip žinome, pagrindinė ir esminė mūsų šokoladų sudedamoji dalis ir yra pupelės.


Vienas iš Guni Dates Cacao šokolado ypatingų privalumų yra tai, kad jis tinka net riešutų alergiją turintiems žmonėms. Šokoladas pagamintas taip, kad jame nebūtų nei riešutų, nei jų pėdsakų, o gamybos įranga naudojama tik šokolado gamybai - tai užtikrina maksimalią produktų kokybę ir saugumą.


Mano entuziazmą kuria ne tik šokolado skonis, bet ir jo maistinės savybės, šokoladas pagamintas iš mažiau apdorotų kakavos pupelių, kad išsaugotų kuo daugiau jų maistinių medžiagų, be to, šokoladas yra veganiškas, nes jo sudėtyje nėra pieno produktų ar jų likučių. Jis taip pat neturi emulsiklių, dirbtinių priedų ar skonio stipriklių, todėl yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina natūralius ir sveikus produktus.


Be to, labai džiaugiuosi, kad šokolado gamintojams rūpi ne tik skonis ir kokybė, bet ir aplinkos tvarumas - šokoladams naudojamos popierines pakuotės, atsisakoma plastiko ir aliuminio, tokiu būdu pasirūpinama mūsų planeta.

Kviečiu visus šokolado mėgėjus išbandyti Guni Dates Cacao šokoladus, kurie ne tik leidžia mėgautis nepakartojamu skoniu, bet ir yra naudingi mūsų organizmui bei draugiški aplinkai. Jei esate pasiruošę atrasti naują sveiką šokolado alternatyvą, užsukite į Guni Dates Cacao elektroninę parduotuvę www.ggunidatescacao.com ar aplankykite jų prekybos taškus ne tik Lietuvoje, bet ir Ispanijoje bei Vokietijoje. Leiskite sau atrasti naują šokolado skonio pasaulį, kai aukštos kokybės natūralūs ingredientai ir atsakingas gamybos procesas suteikia jums galimybę pajusti ne tik malonų skonį, bet ir džiaugtis naudingomis savybėmis, kurias gali suteikti jums natūralūs produktai.


73 views
bottom of page