top of page

Organizmą stiprinanti pertrinta pomidorų sriuba

Atėjus rudeniui ir šaltėjant orams, vis labiau norisi garuojančios ir kvapnios sriubos. O jeigu ta sriuba greitai paruošiama, stiprinanti mūsų organizmą ir netgi pasižyminti priešvėžiniu poveikiu?


Sakau TAIP pertrintai pomidorų sriubai, pagardintai česnakais, baziliku ir vynuogių kauliukų aliejumi! Anksčiau šiai sriubai naudojau alyvuogių aliejų, kol eilinį kartą bevaikštinėjant mano mėgstamoje sveikų produktų parduotuvėje Livinn pamačiau naujieną - švelnaus vaisinio skonio delikatesinį vynuogių kauliukų aliejų, kuris savo skoniu tiesiog užbūrė!

Organizmą stiprinanti pertrinta pomidorų sriuba

Dviems porcijoms reikės:

- 6-7 pomidorų;

- 1-2 skiltelių česnako;

- Vynuogių kauliukų aliejaus (pagal skonį);

- Šviežių baziliko lapelių (nebūtina).


Paruošimas:

1. Užpilame pomidorus verdančiu vandeniu, palaukiame kelias minutes, kol odelės suminkstės ir pradės trūkinėti.

2. Nulupame pomidorų odeles ir sutarkuojame su burokine tarka arba sumalame trintuvu.

3. Supilame pomidorus į puodą ir kelias minutes verdame.

4. Išjungiame trintus pomidorus ir įdedame smulkinto česnako ir baziliko.

5. Supilstome pertrintą pomidorų sriubą į dubenėlius ir šiek tiek atvėsus - pagardiname alyvuogių kauliukų aliejumi (tai itin jautrus aliejus, kurio negalima kaitinti siekiant išlaikyti aliejaus vertingas savybes).


Žinau, jog nemažai šio tinklaraščio sekėjų taip pat mėgsta lankykis ekologiškų produktų Livinn parduotuvėse ir kaip ir aš - ieško ir atranda naujų skonių, kuriuos panaudoja savo eksperimentams virtuvėje. Tad skubu pranešti naujieną, kad nuo šiol didžiausi ekologiškų produktų parduotuvių tinklai Livinn ir Biosala susijungė bei sukūrė naują prekės ženklą LIVIN. O tai reiškia, kad turime nuo šios vieną STIPRŲ prekinį ženklą, kuris džiugins mus plačiu ekologiškų produktų pasirinkimu ir aukštu, vieningas vertybes atitinkančiu aptarnavimu.

66 views

Recent Posts

See All
bottom of page