top of page

Saldainiai „skanuoliai“ - vos iš keturių ingredientų


Mes jau užuodžiame savaitgalį, kuomet ryte prie kvapnios kavos puodelio norėsime ypatingo saldumyno. Ypatingo tuo, kad jis bus ne tik saldžiai gardus, bet ir maistingas, be jokių nereikalingų priedų bei lengvai paruošiamas. Būtent šiuo tikslu tinklaraščio www.cukrinisavinelis.lt tinklaraščio įkurėja Berta Garuckė siūlo sveikesnę alternatyvą - greitai pagaminamus saldainius „skanuoliai“.

"Saldainiai vos iš keturių ingredientų, kurie neretai slepiasi virtuvės spintelėse. Sveiki ir lengvai pagaminami, kurie puikiai tiks šiltai pavasario dienai, kai norisi vėsesnio deserto. Ir mažiems, ir dideliems smaližiams verta paragauti ir pamilti",- pasakoja tinklaraščio įkūrėja Berta.


Saldainiai skanuoliai - vos iš keturių ingredientų | www.salduolis.lt

Jums reikės:

✔ kelių gabalėlių juodojo šokolado (galite rinktis be pridėto cukraus, pavyzdžiui šokoladą su Stevia);

✔ banano;

✔ kelių šaukštų riešutų sviesto;

✔ kelių mėgstamų riešutų.

Paruošimas:

Ištirpinkite šokoladą, bananą supjaustykite vidutinio storio griežinėliais. Į pasirinktas nedideles popierines formeles įpilkite šiek tiek šokolado, dėkite griežinėlį banano, šaukštelį riešutų sviesto ir megstamą riešutą. Paruošus saldainius, įdėkite juos į šaldytuvą ir palikite kelioms valandoms, kad saldainiai sustingtų.

P.s. Šie saldainiai „skanuoliai“ gali būti ir puiki dovanėlė mamos dienos proga, kurios skonis bus dar skanesnis dėl jūsų įdėto ingrediento - meilės!

54 views

Recent Posts

See All
bottom of page