Varškės blyneliai su saulėje džiovintais pomidorais


Nepaprastai skanūs ir greitai paruošiami varškės blyneliai su saulėje džiovintais pomidorais. Buvo neapsakomai skanūs net ir atšalę. Žinoma, pasitarnavo ir vienas specialus ingredientas - naminė varškė.

Jums reikės:

  • 500 g. varškės (naudojau naminę Audronės sūriai)

  • 6 - 7 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje (arba pagal skonį)

  • 2 kiaušinių

  • 2 skiltelės česnako

  • Žalėsių (svogūnų laiškų, krapų)

  • 3-4 valgomų šaukštų avižų miltų (aš pati susimaliau avižas)

  • Arbatinio šaukštelio rūkytos paprikos prieskonių

  • Žiupsnelio druskos ir pipirų

Paruošimas:


Viską sumaišote, formuojate drėgnomis rankomis blynelius ir kepate įkaitintoje keptuvėje ant Ghi sviesto ar kitų jūsų mėgstamų kepimo riebalų. Norint, galima kepti ir orkaitėje ant kepimo popieriaus - taip išvengsite kepimo riebalų.

165 views