Nepaprastai skanūs ir greitai paruošiami varškės blyneliai su saulėje džiovintais pomidorais. Buvo neapsakomai skanūs net ir atšalę. Žinoma, pasitarnavo ir vienas specialus ingredientas - naminė varškė.
Jums reikės:
500 g. varškės (naudojau naminę Audronės sūriai)
6 - 7 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje (arba pagal skonį)
2 kiaušinių
2 skiltelės česnako
Žalėsių (svogūnų laiškų, krapų)
3-4 valgomų šaukštų avižų miltų (aš pati susimaliau avižas)
Arbatinio šaukštelio rūkytos paprikos prieskonių
Žiupsnelio druskos ir pipirų
Paruošimas:
Viską sumaišote, formuojate drėgnomis rankomis blynelius ir kepate įkaitintoje keptuvėje ant Ghi sviesto ar kitų jūsų mėgstamų kepimo riebalų. Norint, galima kepti ir orkaitėje ant kepimo popieriaus - taip išvengsite kepimo riebalų.
Komentáre